Over Assists

Droom

Assists’ missie bestaat erin om individuen en teams uit de sport- en bedrijfswereld mentaal te begeleiden in het maximaal ontwikkelen van potentieel. Door te focussen op het groeiproces en ruimte te laten voor de gevoelswereld wil Assists elk individu alle kansen geven om zich te ontwikkelen zodat ze het beste van zichzelf kunnen laten zien.

Naam

Dat ‘Assists’ een dubbele betekenis heeft is mooi meegenomen. Naast begeleiden, ondersteunen, assisteren is de de term ‘Assists’ ook gelinkt aan de sportwereld die de kracht van emoties goed heeft begrepen. In teamsporten verwijst de term ‘assist’ naar een voorzet of pass die direct tot een doelpunt leidt. Een assist zet dus aan tot een beweging om te scoren, net zoals emoties.

Aanpak

Fun, sport en natuur loeren altijd om de hoek. De focus ligt op het groeiproces met aandacht voor de gevoelswereld van jezelf en anderen. De prestaties volgen dan wel vanzelf. Laat anderen scoren en groei zelf!

Bezieler

Matthias, gepassioneerd door leren, teamdynamiek, sport, natuur én de bezieler van Assists. Afgestudeerd aan de KULeuven als arbeids- en organisatiepsycholoog in 2007. Gedurende negen jaar een rijk gevulde levensloopbaan in de wereld van HR opgebouwd. Via de kracht van emoties, een (h)eerlijk netwerk en levenslang leren sinds medio 2016 volop genietend van anderen te laten scoren en zelf te groeien.